joi, 24 decembrie 2015

Ce au in comun Judecatorul Cristi Danilet de la CSM si luptatorul de K1 Daniel Ghita?

Avem plăcerea să anunțăm campania ARPCC pentru strângere a 1000 de semnături în favoarea unei legi a custodiei comune fizice în România, pe modelul țărilor avansate din Europa (Belgia, Suedia, Danemarca).

În Suedia și Belgia peste 30% din copii proveniți din familii “separate” sunt crescuți în aranjamente de tip locuință alternantă în timp ce în Danemarca procentul depășește 50%.

 Ieri dimineață, 23 ianuarie, luptătorul Daniel Ghiță postat pe pagina sa de Facebook un “challenge” pentru fanii sai: acela de a strânge 1000 (de semnături (până de Crăciun) și respectiv 3000 de semnături (până la Anul nou) în favoarea legii pentru care ARPCC militează de mai bine de trei ani de zile.

Demersurile ARPCC privitoare la această lege pot fi consultate aici: www.arpcc.ro/initiative.

Astăzi, 24 decembrie, magistratul Cristi Danilet, s-a alăturat campaniei inițiate de Daniel Ghiță și ARPCC. În prezent petiția (www.arpcc.ro/petitie) se apropie vertiginos de atingerea “primului prag”, cel al obținerii celor 1000 de semnături.

Pentru a întelege importanța demersului și ce înseamnă aceste semnături pentru o cauză relativ puțin cunoscută în media, vă rugăm să comparați rezultatele cu petitia similară din Franța (https://goo.gl/Wh0TN8) care a strâns până în prezent doar 1500 de semături.

Detalii despre ideile ARPCC puteti gasi aici:
www.arpcc.ro | blog.arpcc.ro | facebook.com/custodie.comuna

Colectivul ARPCC



Niciun comentariu:

Cele mai citite