2%

2% pentru Custodie Comună

BUCURESTI - 01 februarie 2013


În acest moment 2 copii din 4, pierd orice legătură semnificativă cu unul dintre părinți și cu întreaga sa familie extinsă (unchi. mătuși, bunici, verișori, etc.) la nici doi ani după divorț. Situația se poate schimba dacă vom educa părinții și specialiștii cum să lucreze mai bine cu familie aflate în divorț. ARPCC publica o serie de resurse importante, manuale pentru tineri și pentru familiile lor, care explică cum se pot evita anume probleme legate de divorț, manuale pentru specialiști. Pentru moment nu am avut puterea financiară să publicăm manuale și broșuri pe format hârtie deși ele ar fi extrem de util a fi găsite în fiecare instanță Cu donația dvs puteți ajuta realmente mii de copii care vor beneficia de faptul că părintii lor vor înțelege mai bine cum să se comporte în caz de divorț și de faptul că specialiștii cu care familiile vor intra în contact în aceste momente de criză vor fi mai capabili să detensioneze situația, în loc să exacerbeze conflictul, cum se întâmplă acum.

Pentru detalii despre cum ne puteți sprijini prin redirecționarea celor 2% din impozitul pe profit, va rugam sa accesați pagina web http://www.arpcc.ro/donatii/DoiLaSuta. Cel mai simplu ar fi să vă înscrieți din timp cu noi, pentru a știi despre dorința dvs de a redirecționa cei 2%. În ianuarie vă vom contacta trimițându-vă formularele pre-completate pentru ca dvs. să le semnați. De asemenea, ca un serviciu de conveniență, ARPCC se obligă să depună în numele dvs. formularele odată completate.

Menționăm că niciunul dintre membrii și voluntarii asociației nu este plătit. Întreaga muncă este făcută strict în bază voluntară. Toate sumele de bani primite ca donații sunt, prin urmare, utilizate exclusiv pentru scopurile asociației, așa cum sunt ele descrise mai sus.
Cu deosebită considerație

Colectivul ARPCC

Niciun comentariu:

Cele mai citite