joi, 7 martie 2013

Puterea lui doi la suta!


Buna ziua, 
Am primit un mesaj extrem de emotionant de la un sustinator si ne permitem sa il publicam cu speranta ca si altii se vor mobiliza. Fiecare are rude, prieteni, vecini iar cuvantul dvs poate sa faca diferenta in a convinge pe acestia sa sustina cauza copiilor ai caror parinti divorteaza. Sunt mii de copiii anual care in urma divortului ajung sa piarda orice legatura cu unul dintre parinti... o trauma care ii va urmari pana inclusiv in viata de adult, handicapandu-le dezvoltarea psiho-emotionala.  
Colectivul ARPCC

*******************************************************

Salutare tuturor,
 De circa 4-5 zile am facut o pasiune si o prioritate din a-mi contacta toate cunostintele ( colegi,rude, prieteni,vecini, simple cunostinte, etc.) prin care sa le solicit sa directioneze cei 2% din impozitul pe 2012 catre ARPCC.
           E adevarat ca o mare parte din ei deja facusera acest lucru catre diverse institutii, ONG-uri ,asociatii etc.,dar insa mai sunt destui care habar nu au de aceasta posibilitate si au fost incantati sa-i doneze ARPCC .  Asa ca, fata de anul trecut cand pe finalul perioadei am reusit cu greu sa gasesc 5-6 donatori , acum in doar 3 zile am strans 21 formulare bune de depus la finante, iar multe altele urmeaza sa vina in perioada urmatoare. 
           Este o experienta unica ptr mine sa constat cat de usor e sa faci lucrul asta doar prin cateva mesje trimise pe mes, email sau niste telefoane  si sa constati ca la randul lor acele persoane de incredere si apropiate accepta usor sa se implice intr-o munca de voluntariat minim doar ptr ca au incredere in tine si se ofera sa gaseasca, fiecare la randul lor, cate 2-3 persoane sau chiar mai multe (colegi, vecini) .
      Cu toti avem cel putin un telefon mobil si unul fix sau poate mai multe, unele chiar de la serviciu, iar de minute nu cred ca se mai plange nimeni in anul de gratie 2013. 
      Toti avem email, skype. messenger , facebook sau alte site-uri de socializare.
       Si cel mai important e ca toti avem rude ,prieteni, cunostinte apropiate care poate au timpul necesar si ar ,,percuta " imediat sa faca o munca minima de identificare la randul lor, a cate 3-4 posibili donatori benevoli si uite asa puterea lui 2% se poate propaga ca   undele electomagnetice. 
     Daca macar 7 dintre noi rugam cate 7 persoane apropiate noua sa caute fiecare cate 7 donatori,  o sa vedem ca se aduna un nr. considerabil de formulare.
     2% e o suma mica la un singur contribuabil ,dar la mai multi laolalta inseamna  o suma considerabila ptr ARPCC iar daca am avea fonduri poate am fi reusit mult mai mult.
          Haideti sa ne mobilizam fiecare acum pana la finalul perioadei de depunere a formularelor si sa adunam ceva banuti ptr cauza copiilor nostri. Dac noi nu luam initiativa ,nimeni nu o face in locul nostru.
          Putem in  felul asta, sa mai degrevam pe altii dintre noi care au sarcini mai importante, de aceste sarcini simple si la indemana oricui.
             Succes la toti
    De la Sibiu, cu drag
                                Marian (Sibiu)


In continuare puteti redirectiona cei 2% din bani - formularul precompletat, si instructiunile (nu foarte complitcate) se gasesc aici: www.arpcc.ro/donatii 




Niciun comentariu:

Cele mai citite