joi, 24 ianuarie 2013

Informatii despre proiectul pilot de inregistrare a sedintelor de judecata


         Ca urmare a petiţiei transmise Tribunalului Bucureşti, înregistrată la Biroul de Informare şi Relaţii Publice sub nr. 53L/BIRP/11.01.2013, vă facem cunoscut că la Tribunalul Bucureşti s-a desfăşurat proiectul pilot „Implementarea unui Sistem Informatic Integrat de Înregistrare a Şedinţelor de Judecată” în baza contractului nr.79/28.12.20111, încheiat între Ministerul Justiţiei şi SC NetBrinel SA având ICB NO: IBRD4811RO-MOJ/G-3-2.
                De asemenea, din verificările efectuate de Departamentul IT al Tribunalului Bucureşti a rezultat faptul că durata planificată a proiectului a fost de 30 de zile, iar numărul sălilor de judecată implicate a fost de 22.
                Totodată, vă facem cunoscut că informaţiile solicitate prin celelalte puncte ale cererii dvs. cu privire la  desfăşurarea sus menţionatului program pilot nu sunt la dispoziţia Tribunalului Bucureşti, astfel încât aveţi posibilitate să vă adresaţi instituţiei care a gestionat proiectul, respectiv Ministerului Justiţiei, cu sediul în Bucureşti, str. Apolodor nr. 17, sector 5.

JUDECĂTOR  LAURA  ANDREI
PREŞEDINTELE TRIBUNALULUI BUCUREŞTI


adresa TB se poate consulta aici
alta intrare in blog, pe aceasta tema aici

Niciun comentariu:

Cele mai citite