joi, 18 aprilie 2013

Caz de alienare părintească în familia actorului Mihai Gruia Sandu


Mihai Gruia Sandu isi acuza fosta sotie ca nu-i permite sa-si vada copiii - VIDEO

Mihai Gruia Sandu, cunoscut publicului mai ales pentru rolul lui Arlechino, din emisiunile pentru copii, traieste o drama pe care nu si-ar fi imaginat-o vreodata. Actorul spune ca fosta sotie nu-l lasa sa-si vada copiii si, mai mult, ca i-ar folosi pe acestia - citam - "pentru propriul castig material".

  
click aici pentru a urmări materialul video

Dupa trei ani de mers prin tribunale, Mihai Gruia Sandu nu vede alta solutie decat sa isi ia copiii cu ajutorul executorului judecatoresc.  Momentele in care ii intalneste pe micuti sunt rare - spune el - si decurg exact ca la puscarie, la vorbitor.


Actorul spune ca le plateste copiilor o pensie alimentara de 2200 de lei si regreta ca i-a donat apartamentul fostei soacre. Ca o ironie a sortii, Gruia n-ar fi avut unde sa stea daca tatal sau nu ar fi murit si nu ar fi lasat in urma o locuinta. Scandal de proportii cu fosta sotie. La mijloc sunt cei doi copii ai cuplului, un baiat si o fata de 11 si respectiv 12 ani. Despartirea cuplului a avut loc in urma cu trei ani, dupa un lung sir de neintelegeri.

Fosta sotie alui Mihai Gruia Sandu are si ea propria poveste a acestui divort.  Pare-se ca a facut-o pe detectivul si si-a surprins sotul calcand stranb.

Care a fost adevaratul motiv al divortului conteaza de fapt prea putin in acest moment. Acum, marea lupta se da intre fostii soti pentru programul de vizita a copiilor.

Mihai Gruia Sandu povesteste ca atunci cand  i se face  dor de copiii lui merge sa-i vada  la scoala la care invata. Potrivit hotararii judecatoresti ar avea dreptul sa-i vada in primul si cel de-al treilea week-end din  fiecare luna si in prima jumatate din vacantele principale.

Mihai Gruia Sandu povesteste ca a incercat de mai multe ori sa discute cu sotia sa, dar fara niciun rezultat. Actorul recunoaste ca, in urma cu cativa  ani, a trecut apartamentul sau pe numele soacrei.

Acuzatiile la adresa fostei sotii sunt si mai grave. Mihai Gruia Sandu spune ca cei doi copii ai sai ar fi folositi ca sursa de venit, mai ales ca, dupa divort, sotia sa - spune el - si-ar fi facut un obicei din a-l da in judecata pentru recalcularea pensiei alimentare.

Niciun comentariu:

Cele mai citite