miercuri, 1 iunie 2016

1 IUNIE ZIUA COPILULUI






Cu ocazie zilei de 1 iunie, colectivul A.R.P.C.C, UREAZĂ LA MULŢI ANI TUTUROR COPIILOR ŞI DE ASEMNEA TUTUROR PĂRINŢILOR, să vă bucuraţi de copii voştri sănătoşi !


Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanți din diferite țări, au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului. După această conferință, multe 
guverne au introdus ZIUA COPILULUI.





1 IUNIE ZIUA COPILULUI. "Copiii sunt conştiinţa omenirii şi ea are obligaţia să asigure copilul cu tot ce are mai bun", se menţionează în unul din cele zece principii ale Declaraţiei Drepturilor Copilului, adoptată de Adunarea Generală a ONU în anul 1959.




1 IUNIE ZIUA COPILULUI. 1 iunie, Ziua Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie  unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.


Colectivul ARPCC

Niciun comentariu:

Cele mai citite