sâmbătă, 10 mai 2014

Ziua Tatalui - 11 mai 2014 + un scurt film deosebit de emotionant

Milioane de copii din Europa dar şi sute de mii din România trăiesc fără îngrijirea pe care ar merita-o din partea ambilor părinţi, deşi aceștia sunt în viaţă. Aceasta se întâmplă datorită unor legi învechite şi unei jurisprudenţe depăşite de care, din păcate, majoritatea judecătorilor nu se pot dezbăra.
ARPCC onorează familia şi consideră că ambii părinţi, atâta tatăl cât şi mama sunt necesari copilului. Cercetările cele mai recente din domeniul psihologiei arată faptul că există neîndoielnic o dăuna dacă copilul petrece mai puţin de 35% din timp cu păritnele nerezident.  De aceeaa, cu ocazia zilei tatălui, ARPCC doreşte să atragă încă o dată atenţia societăţii, părinţilor responsabili, indiferent de sex, specialiştilor, cu privire la responsabilitatea pe care o au, de a proteja sanatata psihică a copiilor lor prin asigurarea unei relaţii de calitate între copii şi tatăl lor (cel ce devine în urma divorţului, în majoritatea cazurilor, părinte nerezident).

Daţi click aici sau pe imaginea de mai jos, pentru a vizualiza un scurt film emoţionat...

Tot cu această ocazie, ARPCC doreşte să mulţumească tuturor voluntarilor ARPCC, bărbaţi și femei deopotrivă, tineri necăsătoriţi sau părinţi, pentru munca pe care o depun. Datorită dvs, în câţiva ani, sperăm să putem reducem acest risc pentru copiii ce vor trece în viitor prin experienta divorţului părinţilor lor.

Cu deosebită consideraţie,
Codin Băltăgan

Niciun comentariu:

Cele mai citite