luni, 30 aprilie 2012

Vă rugăm să contribuiți la propunerile de modificare a Noului Cod Civil

Recent CSM a pornit o inițiativă de modificare a noului Cod civil în baza experienței acumulate de profesioniști în primele șase luni de aplicare a acestuia. ARPCC a fost invitată să participe cu propuneri.

Propunerile ARPCC vizează relațiile dintre minori și părinți după divorț, fiind axate pe o mai bună clarificare a aspectelor legate de modul concret de exercitare a autorității părintești. Abordarea dorește să aducă un plus de pragmatism și de eficiență reglementărilor actuale, să clarifice zonele gri descoperite de asociația noastră în cele șase luni de aplicare a noului Cod civil și mai ales, să stimuleze o abordare necontencioasă a eventualelor neînțelegeri cu privire la modul de implementare efectivă a autorității părintești comune de către cei doi părinți, ținând cont că întreaga filozofie a ideii de custodie comună este bazată pe stimularea colaborării dintre părinți.

Ultima variantă de propuneri a ARPCC se poate descărca de aici

Dacă doriți să participați la acest efort nu ezitați să contactați asociația noastră utilizând canalele cunoscute sau, în cazul unei prime colaborări, utilizând formularul de contact de aici

Colectivul ARPCC

Niciun comentariu:

Cele mai citite