miercuri, 14 decembrie 2016

Intrebare A.R.P.C.C - Mama a fugit si-a abandonat doi copii, ce fac?



Intrebare adresata catre colectivul A.R.P.C.C.

Domnilor ma numesc "Anonim" si am o mare problema: comcubina mea "Anonim" a fost data disparuta de pe data de X. la orele 22.00. a fost gasita de politie dupa trei zile pe aeroportul X se indrepta catre Londra cu un barbat cu numele "Anonim" ce l-a cunoscut pe facebook. si nu a mai interesato ca avem doi copii minori unul de 4 ani si unul de 5 ani.
Ea nu o intereseaza copii. Eu am deschis proces pentru abandon de minorii si pentru pensie alimentara, dar am fost la un proces pe data de X si ei mi-au cerut adresa ei. Eu nu stiu daca ea a fost fugita de unde sa stiu adresa. si instanta a ramas in fond fara ca eu sa stiu nimic si fara avocat deci mi au respins cererea fara nici un rezultat. in afara de asta alocatia copiilor este pe numele ei si nu iau alocatia de 5 luni. de ce nu se face dreptate unde trebuie sa mai ajung? ce lege e in romania? la cine sa apelez? de ce nu si face treaba



Ca prim raspuns oferit de catre A.R.P.C.C si cu viitoare comentarii care pot fi vizibile putin mai jos la sectiunea de comenturi :

Buna ziua,ne pare rau sa auzim despre probleme dumneavoastra, iar faptul ca mama celor doi copii a putut asa de usor sa isi abandoneze copii ridica foarte multe semne de intrebare.
Din spusele dumneavoastra fara avocat este destul de greu in a obtine rezultate si din aceasta cauza v-a fost respinsa cererea, trebuie sa va luati un avocat, sigur se poate dovedi abandonul de familie cu martori, nu e cazul sa aflati dumneavoastra adresa, un avocat poate rezolva aceste lucruri.
In urma disparitiei cu siguranta gasiti martori care sa ateste spusele dumneavoastra.

Catalin Bogdan.



ref.[ngo5074]
Colectivul ARPCC

Niciun comentariu:

Cele mai citite