vineri, 24 octombrie 2014

Campanie pentru a merge la vot

ARPCC nu face politică totuşi înţelege că misiunea noastră ca oameni este mai înaltă decât de a fi doar "consumatori" cărora campaniile de marketing (politic sau economic) le vând produse. Credem că oamenii trebuie să nu uite să fie și cetățeni, pentru că înţeleg că implicarea în "treburile cetăţii" aduce bunăstare, pace socială şi o creştere a calităţii vieţii iar neimplicare aduce corupţie şi sărăcie.

Tocmai de aceea ARPCC se alătură campaniei Pro Democraţia şi invită pe toţi părinţii, simpatizanţii şi colabratorii noştrii (avocaţi, mediatori, judecători) să îşi exprime votul. Credem că nu toţi candidaţii sunt făcuţi din acelaşi aluat şi există alegeri care pot fi făcute de cei ce doresc o viaţă mai bună şi o societate mai frumoasă. Votul dvs. este minimul pe care puteţi să îl faceţi. Nu il irosiţi. 




Vă rugăm să transmiteți prietenilor şi cunoscuţilor dvs. O serie de alte arugmente, vă sunt oferite de figuri publice cunoscute pe situl web yeslavot.stirileprotv.ro sau vreaupresedinte.gandul.info/votesti

Colectivul ARPCC

Niciun comentariu:

Cele mai citite